activiteiten

Op 8 & 9 oktober neemt Het Veerkwartier jullie mee naar Woodstock 1969 om samen met jullie de flower power & discotijd te her beleven. Een beetje nostalgie in deze bijzondere tijd! We gaan niet alleen dansen, maar ook knutselen, broodjes bakken, schminken, markten, en ruilebuiten.

TRANSFORMATIONAL CUPPING & HEALING MASSAGES

Hoe fijn; je kunt je tijdens Veerstock ook even heerlijk laten masseren.
Maak kennis met Transformational Cupping. De manier om jouw lichaam te ontdoen van alle afvalstoffen, cellulitis, schouder-, rug of nekklachten. Of kies voor totale ontspanning met een Helende Massage.

Wanneer: zaterdag 8 & zondag 9 oktober
Wat: 15 euro
Tijd: 13:00 – 17:00 uur

Een behandeling van 15 minuten kost Euro 15. Langer kan eventueel in overleg.
Wil je van te voren boeken? Stuur dan een mail naar [email protected] En als je spontaan langskomt tijdens VEERSTOCK dan vinden zij dat ook leuk.
Zij gaan je in ieder geval lekker in de watten leggen. Voor meer info over de behandelingen kijk op www.smooth-operators.nl

______________

THE GLITTER QUEENS I MARY GLITTER & NICK ROCKSS
Mary heeft al jaren geleden haar passie gevonden in het schminken van kinderen in Duitsland waar zij vandaan komt. In Nederland neergestreken heeft zij het schminken weer opgepakt bij het bij ons bekende Blijburg. Mary is gespecialiseerd in het schminken van, maar staat ook op festivals en evenementen.

Inmiddelsis Mary professional en maakt prachtige kunstwerken. kijk op www.glitterplanet.nl

Nick is ook op jonge leeftijd begonnen met kinderen schminken t en is gecertificeerd Make-up & Haar Artist. Nick heeft mede door haar vriendschap met Mary haar passie gevonden in het schminken & glitteren. Nick is vooral gespecialiseerd in het schminken op festivals, en evenementen. Haar passie ligt in het mensen te laten shinen.
www.nickrockss.nl

Samen hebben zij hun krachten gebundeld en maken elk feest nog meer feest met hun schmink & glitter werk. Zij genieten er vooral zelf het meeste van om blije gezichten te creëren ook op VEERSTOCK

Wanneer: zaterdag 8 & zondag 9 oktober
Wat: 5 euro
Tijd: 15:00 – 20:00 uur

_______________

KNUTSELEN MET PUCK

Komen jullie samen knutselen met Theater met Puckie tijdens VEERSTOCK? Onder begeleiding kan je een herfst haarkrans, een bloemenketting of herfst dromenvanger maken! Voor de échte knutselaars is het zeker mogelijk om meerdere knutsels te maken of zelf iets creatiefs te knutselen!
Wanneer: zaterdag 8 & zondag 9 oktober
Wat: 5 euro per kind per gekozen knutsel.
Tijd: 15:00 – 18:00 uur

Aanmelden kan via een mailtje met naam kinderen, leeftijd naar [email protected] Spontane inloop is zeker mogelijk, maar niet gegarandeerd.

______________

BROODJES BAKKEN
”Ik kan mij nog goed herinneren dat ik dit vroeger op kamp altijd broodjes mocht bakken op echt vuur”. Een beetje spannend en altijd kleren die naar vuur stonken. Wat ons betreft iets voor de kids om komend weekend tijdens VEERSTOCK. En meestal worden pa & ma er nog blijer van.
Wanneer: zaterdag 8 & zondag 9 oktober
Wat: onbeperkt broodjes bakken met smeersel 5 euro per stock
Tijd: 14:00 – 16:00 uur

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM