90’s HIP HOP PARTY

I said-a hip, hop, the hippie, the hippie
To the hip hip hop-a you don’t stop the rock
It to the bang-bang boogie, say up jump the boogie
To the rhythm of the boogie, the beat
Helaas, helaas ook geen HipHop feestje. Wij hebben gisteren via het Chipta systeem (daar waar je je kaartjes hebt gekocht voor het feestje) geregeld dat – als je dat wil – je geld terug krijgt. Iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt binnen nu en een paar dagen een melding en dan kan je kiezen wat je wil: je geld terug of misschien wil je (een deel) van je geld wel doneren aan de organisatie. Het is allemaal goed.
Wij zetten in de ghettoblasters weer op de plank. Onze fluor trainings outfit hangen we weer in de kast. Het vinyl terug in de doos. Wat we wel doen is blijven oefenen op onze dance moves. Want dat HipHop feestje gaat er komen.
Tot snel lieve mensen.
Het Veerkwartier is overigens de hele week open voor ontbijt, lunch, borrel en in het weekend ook in de avond. Fijn als jullie langskomen. Wij hebben jullie nodig om deze zware periode door te komen.

 

Het Veerkwartier presenteert… 90’s hiphop party.

Waarom hiphop?

Natuurlijk omdat het super toffe muziek is, maar voornamelijk omdat aan de basis van hiphop zelfexpressie, creativiteit, en de do-it-yourself-mentaliteit liggen

(bron: Kunsthal Rotterdam). Iets waar Het Veerkwartier naadloos op aansluit.

 

Dus ………..Haal je Kangol hoedjes, gouden kettingen en baggy kleding uit de kast. Precies zoals de hiphop cultuur in elkaar zit. En natuurlijk is je kleding zo tweedehands mogelijk. Maak je outfit zo eigen mogelijk!

Wat kan je verwachten?
…….Hiphop muziek uit de jaren 90

…….fluoriderende kleding

…….een tof decor

…….Kung Fu beelden.

 

En heel leuk als je Hip Hop verkleed komt.

En als jij echt tof verkleed, dan krijg van ons een gratis Kornuit biertje van ons!

 

KOOP JE TICKETS NU

Early Bird: 10 euro met daghap 24.50

Regulier: 12.50 euro met daghap 27.50

 

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM