RUIMTES

Het Veerkwartier is dé plek voor borrels, feestjes, bedrijfsuitjes, trouwdagen en babyshowers. Het Veerkwartier heeft allemaal verschillende fijne ruimtes . Een overdekt terras, een veranda en pergola en niet te vergeten onze tuinkas. Er kan heel veel, altijd in overleg waar jij het liefste wil en wat op dat moment mogelijk is bij Het Veerkwartier

Binnen in de tuinkas

De tuinkas is het restaurant van Het Veerkwartier. Hierbinnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het restaurant beschikt tot een capaciteit van 40 personen om te dineren, maar het is ook mogelijk om de helft van de kas te reserveren. Alle tafels en stoelen kunnen eruit waardoor er met 70 personen gefeest kan worden. Zowel dineren als feesten is ook mogelijk. Dan zorgen wij dat we het op de avond zelf ombouwen. Een heleboel verjaardagen, babyshowers en bruiloften zijn er hier gevierd.

Pergola

De pergola is een sfeervolle intieme plek. Er staan twee lounge banken en twee ronde tafels voor 4 personen. Deze ruimte is afgesloten van het terras en de tuinkas waardoor je lekker anoniem kan zijn. Perfect voor als spelletjes een onderdeel is van je uitje. De ruimte is geschikt voor 16 personen. Schuiven we de tafels opzij? Dan is de ruimte geschikt voor 24 personen.

Overdekt terras

Het terras heeft een capaciteit van ongeveer 60 personen met allemaal verschillende hoekjes & zitjes. In de wintermaanden zetten wij de heaters * aan of maken we een vuurtje naast het terras. Het hele terras afhuren is mogelijk waarbij wij alle losstaande tafels en stoelen opzij kunnen schuiven. Geschikt voot ongeveer 80 personen. Liever en intieme borrel of bijeenkomst houden? Dan houden wij een deel van het terras voor je vrij. Ook de buitenrand van het terras is mogelijk om te reserveren. Perfect voor groepen met kinderen zodat zij op het veld kunnen spelen. Deze groepen gaan tot 40 personen.

* wel is het zo dat we niet stoken voor de buren. Ons bint zunnig op het mileu en op onze portemonnee.

 

Wil je het hele Veerkwartier afhuren. Dat kan ook. Wel hebben we een maximum aan aantal dagen dat we dat doen omdat we het ook heel belangrijk vinden dat onze andere gasten ook altijd welkom zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en deel je wensen via [email protected].

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM