TAKE OUT TIJDENS HALLOWEEN

Onze buren van het Natuur Speeleiland Haarlem organiseren donderdag 15 oktober Halloween: Monsterlijk Plezier.

 

-MONSTERLIJKE GEZELLIGHEID IN DE OKTOBERMAAND-
Uiteraard kunnen wij dit jaar Halloween niet aan ons voorbij laten gaan en komen wij in de herfstvakantie eenmaal terug met een griezelig vriendelijke avond. Dit keer worden de kinderen meegenomen met de Halloween Vriendelijke Verhalen van ‘Monsterlijk Plezier’. Ken je het verhaal nog niet? Luister en lees dan goed wat jullie te wachten staat…
De emotie ANGST stuurt de bengels het eiland op van spookjes, draken en vriendelijke heksen. Op hun geestige verkenningstocht maken zij kennis met de grote vriendelijke reus die zijn koninkrijk wilt uitbreiden, komen zij het skelet tegen die zijn botten zoek, de vampier die op jacht is en jagers zoekt, vertelt de vogelverschrikker het geheim van de pompoenen en zijn vogels en zingen de kinderen een liedje met de zingende heks.
De Halloween tocht wordt afgesloten bij het vuur van de Emotie Angst. Weet jij het Monsterlijke Plezier te vinden?
Start tijden elke 15 minuten: 17.00 – 17.15 – 17.30 – 17.45 – 18.00 – 18.15 – 18.30 – 18.45 – 19.00 – 19.15 – 19.30 – 19.45 – 20.00 – 20.15 – 20.30.
Extra informatie
De groepen starten om de 15 minuten en de Halloween vriendelijke tocht zal ongeveer 1,5 uur duren.
Maximaal aantal per groep: 20 personen (meerdere gezinnen in 1 groep mogelijk)
Kosten:
0 t/m 2 jaar €1,00 –
3 t/m 12 jaar €9,50
Volwassenen €3,50
*Betaling en reservering kan via Chipta worden voldaan.
**Aan de deur worden er op de dag zelf nog tickets verkocht.
OPGEVEN NOODZAKELIJK: Via onderstaande link kies jij jouw dag en tijdstip voor het evenement.
Tot op een Monsterlijke avond!

SCHOEN ZETTEN BIJ HET VEERKWARTIER Sinterklaas belde ons een beetje in paniek op. Op zoek naar een plek voor kindjes uit de buurt om hun schoen te kunnen zetten. Het liefst een buitenplek met veel ruimte, frisse lucht en kachel. Natuurlijk - mag dat - bij Het Veerkwartier. Vanaf zaterdag 14 november – als de Sint weer in het land is – zet je je schoentje bij Het Veerkwartier. Kom op zaterdag, zondag of woensdag naar Het Veerkwartier. Wat heb je nodig: 1. Een schoen 2. Iets lekkers voor het paard van Sinterklaas: appel, wortel of stro. Lukt dat niet dan geeft dat niets: Het Veerkwartier heeft ook wel iets lekkers voor het paard 3. Een fantastische tekening voor Sinterklaas, het liefst met Het Veerkwartier Neem de schoen, het lekkers voor het paard en vooral de tekening mee naar Het Veerkwartier. Zet de schoen bij de kachel in de kas. Vergeet niet een liedje te zingen voor Sinterklaas. Je vader of moeder vult bij de bar even een formuliertje in. En haalt misschien wel even een lekker bakje koffie voor zichzelf. Het formuliertje nieten we dan aan je tekening. Maak ook nog even een foto van je tekening. Post de tekening op Instagram en tag @hetveerkwartier. Zo maak je kans op een Sinterklaas Box. Omdat het Veerkwartier ietsje verder weg ligt van het centrum van Haarlem en Sinterklaas er soms iets langer over doet kom je de week erna je schoentje weer halen. Als het goed is heeft de Lieve Sint hier een klein cadeautje ingedaan! MAAK KANS OP EEN SINTERKLAAS BOX Door je tekening op Instagram te zetten en @hetveerkwartier te taggen maak je kans op een van de drie Sinterklaas boxen. De Veerkwartier Sinterklaas box zit vol met lekkernijen en een cadeautje. Heb je gewonnen dan wordt de box op 5 december bij jou thuisgebracht door Het Veerkwartier. Vergeet niet om je adresgegevens gegevens achter te laten bij de bar van Het Veerkwartier. Kleine lettertjes voor de ouders: Wij vragen een bijdrage van 2.50 voor het zetten van de schoen. Voor 2.50 regelen wij een klein kadootje en huisgemaakt snoepgoed. Betalen kan met pin bij de bar. Doe je mee aan de win actie en je hebt gewonnen dan nemen wij contact met jullie op om te overleggen of jullie op zaterdag 5 december thuis zijn om de box in ontvangst te nemen. »

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM