MARKT

VEERSTOCK MARKT Met Ibiza Crowns I Tartelletes Home made I Sabar Handmade Jewels I de Stijlloods I Pleun’s regenboogijsje & sokken I Ruilebuiten

Sabar Handmade Jewels
Miryam begon de armbanden te maken tijdens de pandemie. Het werkte meditatief en zo vilde zij haar tijd met creëren, tegelijkertijd wilde zij graag de locale artisans in Bali aan werk helpen. Zo is Sabar ontstaan. Door een succes te maken van Sabar krijgen meerdere mensen een beter leven op Bali.

Sabar armbanden zinn gemaakt van (half) edelstenen, brass, goldplated en brass kralen, glazen (handgemaakte) kralen, leer en macrame garen uit Brazilie. Sabar betekent geduld maar ook accepteren van situaties en er het beste van maken. Best relevant in deze tijd.

_____________

Stijlloods Haarlem
De stijlloods haarlem is een tweedehandswinkel met kleding en life-style. De stijlloods heeft een uitgebreide keus in vintage mode, interieur accessoires en trendy meubelen.Op zondag 9 oktober staat De Stijlloods met een te gekke stand bij ons op VEERSTOCK.

Insta: stijlloods_vintage
www.stijlloods.com
023-5428412

_____________

Kate’s Ginger
De mannen van Kate’s Ginger staan op VEERSTOCK met super gezonde shotjes & cocktails. Kate’s Ginger is een gemberextract, gebrouwen met verse gember, limoen, rawit peper, riet- en palmsuiker en specerijen. De scherpte van de gember en de rawit peper, de frisheid van de limoen, de zachte smaak van de palmsuiker en de specerijen zorgen voor een krachtige en frisse smaakbeleving. Dit maakt Kate’s heerlijk in een cocktail, te combineren met bruiswater of in heet water. Allemaal te proeven op VEERSTOCK

_____________

Pleun’s regenboogijsjes & sokken

Pleun’s Regenboogijsje & sokken zijn ijsjes & sokken imet een serieuze boodschap. Naast een vrolijk meisje dat gek is op regenbogen is ons 8-jarige nichtje Pleun namelijk ook één van de 60 kinderen in Nederland die de ziekte van Batten heeft.

Samen met ijsprofessor Matthijs Maassen (Onwijs Lekker IJs) ontwikkelden ze ook een lekker en verantwoord ijsje waarvan een deel van de opbrengst naar wetenschappelijk en medisch onderzoek gaat. En de kleuren, die mocht Pleun bepalen. Daar hoefde ze niet lang over na te denken: alle kleuren van de regenboog natuurlijk!

Pleun’s Regenboogsokken zijn net als HappySocks en andere kwaliteitssokkken gemaakt van 80% katoen, 17% polypropyleen voor de vormvastheid en 3% elastan voor de rekbaarheid.De volledige opbrengst (omzet minus kosten en b.t.w.) komt ten goede van onze eigen nieuwe Stichting Voor Pleun.  Meer informatie op www.voorpleun.nl

______________

Tartellets

Speciaal voor VEERSTOCK markt maakt Het Veerkwartier allerlei verschillende soorten tartelletes. Een tartelette is een klein koekbakje waarin een lekkere vulling gedaan word. Hierdoor ontstaat een klein ienieminie taartje. Super lekker voor op het festival of voor mee naar huis!

___________

Ibiza Crowns by Monique
Monique droeg altijd sjaals in haar haar, in allerlei kleuren en printjes. Zo fleurde zij iedere outfit op en het was ook nog eens ideaal tijdens een bad hair day. Waar zij alleen van baalde is dat zij er vaak hoofdpijn van kreeg of dat het meestal niet bleef zitten. Zo bedacht zij daar iets op. Met de Ibiza Crown is dat voorbij. Een te leuke band in je haar die de hele dag blijft zitten en waarvan je niet eens merkt dat je hem draagt. Zij maken ze zelf met de hand en hebben ze in meer dan 10 verschillende kleuren en printjes. Tijdens Veerstock hebben ze een leuke aanbieding; 2 handmade Ibiza Crowns voor 25 euro

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM