NATUUR THEATER

zondag 2 april: 10.15 – 12.15  uur Heksen & Tovenaars
zondag 2 april 14.15 – 16.15 uur  Piraten & Prinsessen
zondag 9 april: 12 – 14 uur & 15 – 17 uur Paasspecktakel

Prijs per kind: €15 inclusief toegang natuureiland.

Aanmeldingen graag mailen naar [email protected]

 

Met trots en blijheid kunnen we jullie eindelijk vertellen dat wij sinds kort samen werken met Theater van Puck. Vanaf april is het Theater met Puckie iedere eerste zondag van de maand te vinden op het eiland van het Veer. Puck Bakema gebruikt samen met Team Puckie de natuur als haar podium!  Plezier, jezelf zijn, natuur en educatie staan centraal!

Alle theateractiviteiten voor 4 t/m 8 jaar spelen zich af in de Magische Wonderwereld en bestaan uit vaste thema’s. Hieronder vind je een overzicht van alle theateractiviteiten. Kinderen mogen met of zonder begeleiding meedoen.

Heksen & Tovenaars: Heks Puckie vertelt het speciale verhaal over heksen en tovenaars! Niet een verhaal over gemene heksen! Natuurheksen en tovenaars zijn namelijk goed voor mens, dier en natuur. Samen met de kinderen gaat ze op zoek naar ingredïenten op het natuureiland. Daar maken ze een heksensoep van. Als het ritueel stap voor stap wordt dan komen er toverstenen uit die de kinderen mee mogen nemen naar huis als aandenken.

Piraten & Prinsessen: Prinses Puckie vertelt het spannende verhaal van de verdwenen schat van de piraten. De piratencode luidt: “Delen niet stelen”, maar niet iedereen houdt zich hieraan. Samen met de kinderen wordt er gezocht naar aanwijzingen op het natuureiland. Ze leren sluipen, zwaardvechten en met de verrekijker kijken. Voor wie wil oefenen voor het prinsessenbal. Als de schat wordt gevonden met behulp van de schatkaart dan mogen de kinderen iets uitkiezen!

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM