Natuur Theater met Puckie

Met trots en blijheid kunnen we jullie eindelijk vertellen dat wij sinds kort samen werken met Theater van Puck. Vanaf april is het Theater met Puckie iedere eerste zondag van de maand te vinden op het eiland van het Veer. Puck Bakema gebruikt samen met Team Puckie de natuur als haar podium!  Plezier, jezelf zijn, natuur en educatie staan centraal!

Alle theateractiviteiten voor 4 t/m 8 jaar spelen zich af in de Magische Wonderwereld en bestaan uit vaste thema’s. Hieronder vind je een overzicht van alle theateractiviteiten. Kinderen mogen met of zonder begeleiding meedoen.

Informatie

Elke eerste zondag van de maand!
Leeftijd:
4 t/m 8 jaar
Prijs:
€ 15 per kind inclusief toegang natuureiland.
€ 20 per kind inclusief toegang natuureiland + Pannenkoek.

Aanmeldingen graag mailen naar [email protected]

Zondag 4 juni

10:15 – 12:15 Clowns & Acrobaten
14:15 – 16:15 Clowns & Acrobaten

Clown Puckie komt langs! We gaan oefenen voor een echte circusvoorstelling. We gaan veel plezier maken en je mag zeker ook je eigen kunsten laten zien! Kids leren mime spelen, jabbertalk (neptaal) en improvisatietheater op echte circusmuziek!

Zondag 2 juli

10:15 – 12:15 Dino’s en Rangers

Ranger Puckie gaat samen met de kids op zoek naar allerlei verschillende dino’s. In het Grote Dino Boek staan weetjes en tips waar je de dino’s kan vinden. Als alle dino’s zijn gevonden dan maken we een Dino Hotel samen met fossielen en eeuwenouder stenen. Als beloning mogen ze een steen meenemen!

14:15 – 16:15 Ninja’s en Superhelden

Ninja Puckie komt langs en vertelt het verhaal over draak Draconus en het drakenei. We gaan op avontuur en leren speciale ninja en superhelden trucjes zoals sluipen. Ninja’s zijn échte helden en werken goed samen. Als het drakenei is gevonden dan krijgen de kids een ninja ketting als aandenken.

Zondag 6 augustus

10:15 – 12:15 Piraten & Prinsessen

Prinses Puckie vertelt het spannende verhaal van de verdwenen schat van de piraten. De piratencode luidt: “Delen niet stelen”, maar niet iedereen houdt zich hieraan. Samen met de kinderen wordt er gezocht naar aanwijzingen op het natuureiland. Ze leren sluipen, zwaardvechten en met de verrekijker kijken. Voor wie wil dansen en oefenen voor het prinsessenbal. Als de schat wordt gevonden met behulp van de schatkaart dan mogen de kinderen iets uitkiezen!

14:15 – 16:15 Eenhoorns & Draken

Prinses Puckie neemt de kinderen mee naar ons nieuwste thema: Eenhoorns & Draken. Deze magische wezens leven in harmonie met elkaar en bezitten speciale vaardigheden. Deze leren we de kids ook! Gebruik van zintuigen en ons voort bewegen door de natuur verkleed als eenhoorn prinses of draak.
Ook krijgen de kids de opdracht de baby eenhoorn terug te brengen naar zijn moeder toe. Als beloning ontvangen ze en speciale geluksmunt!

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM