Crowdfunding

HET NIEUWE VEERKWARTIER KOMT ER AAN

De afgelopen 8 jaar hebben wij – Merel & Frank – met lef, doorzettingsvermogen en creativiteit een onmisbare & unieke plek gecreëerd aan de Veerplas. Nu we eindelijk een vaste vergunning hebben bouwen we er een permanent & duurzaam paviljoen. Niet alleen een plek om te eten en te drinken, maar vooral een plek waar ruimte is en cultuur, natuur en recreatie samen komen. Een plek voor iedereen.

Het nieuwe & permanente paviljoen wordt Het Veerkwartier niet alleen een plek om lekker te eten en te drinken, maar vooral ook een plek waar natuur, cultuur en leuke dingen samen komen. Naast een restaurant is er ook een eiland van 7000 m2 waar je kunt klimmen, rennen, relaxen en buitenwerken. En een amfitheater voor kunst, dans, toneel en film. Een plek voor kinderen & volwassenen waar ruimte is voor eigen verbeelding.

Ons nieuwe paviljoen gaat op in het landschap van de Veerplas. Dit door de begroeide heuvel en het groendak op het restaurantgedeelte. Binnen het gebouw zal er een route lopen naar het restaurantgedeelte, dat het gebouw licht en transparant maakt met een weids uitzicht op de plas, en vervolgens gaat de route recht door het gebouw over het terras naar een steiger in de plas.

Na 2 jaar hebben we eindelijk de omgevingsvergunning om te mogen bouwen. Waar wij in 2022 klaar stonden om de nieuwe plannen te realiseren; inclusief financiering tegen een zeer gunstige rente, begon de wereld er heel anders uit te zien. Dit vraagt nu – eind 2023 – om een creatievere financieringsvorm om Het nieuwe Veerkwartier te realiseren.

Sluit je aan bij ons avontuur en laten we samen zorgen voor een plek die natuur, cultuur en recreatie samenbrengt. Met liefde, verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid voor het gebied.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM