Racletten

In de middeleeuwse geschriften werd raclette genoemd als een bijzonder voedzame maaltijd, die voornamelijk door boeren uit het bergachtige deel van Zwitserland werd gegeten. Traditioneel wordt de kaas onder vuur gesmolten en geserveerd met aardappels en gedroogde vleeswaren. Wat ons betreft een mooi vertrekpunt. Kom in onze winterlodge annex tuinkas racletten. De eerste racletavond was op zaterdag 19 novmeber en weer zo’n succes dat we er deze winter nog twee avonden organiseren. Op zaterdag 21 januari en 18 febuari gaan we weer racletten. Onze raclet koningin Dionne smelt de kazen. Je begint met een soepje en dan wordt er grote planken op tafel geserveerd met brood, ham, worst, huisgemaakte ingelegde groenten, salade, champignons en aardappeltjes stokbrood en we eindigen met een dessert.

TICKETS

Volwassenen: € 34.50
Kinderen tot 12 jaar: €14.50

RESERVEREN

Racletten gaat alleen als er voldoende reserveringen zijn. Boek een plekje door ons een mailtje te sturen naar [email protected]
Graag alleen reserveren als je zeker weet dat je komt. Wij doen inkopen op basis van reserveringen. Dank je wel

DATUM

Zaterdag 21 janauri 2023
shift 1 van 17.30 – 19.30 uur
shift 2 van 20 – 22.30 uur
Zaterdag 18 februari 2023
shift 1 van 17.30 – 19.30 uur
shift 2 van 20 – 22.30 uur

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM