RACLETTEN

Dit winter seizoen tovert Het Veerkwartier zich om tot Winterlodge. De kas en het terras in fijne wintersfeer met haardvuurtjes, gezellige lampjes, dekentjes, kacheltjes in de buitenlucht. Niet iedere dag. Wij zijn alleen niet open op vooraf gestelde tijden. Wij gaan open voor leuke winter dingen: pepernoten bakken, broodjes bakken op echt vuur, Ruilebuiten kledingruil met zoveel mogelijk winterkleding. En niet te vergeten Winterse avonden. Avonden in het teken staan van het Zwitserse en Franse traditionele gerecht zoals racletten.

RACLETTEN

In de middeleeuwse geschriften werd raclette genoemd als een bijzonder voedzame maaltijd, die voornamelijk door boeren uit het bergachtige deel van Zwitserland werd gegeten. Traditioneel wordt de kaas onder vuur gesmolten en geserveerd met aardappels en gedroogde vleeswaren. Wat ons betreft een mooi vertrekpunt.  Kom in onze winterlodge annex tuinkas racletten. De eerste racletavond was op zaterdag 19 novmeber en weer zo’n succes dat we er deze winter nog twee avonden organiseren. Op zaterdag 21 januari en 18 febuari gaan we weer racletten. Onze raclet koningin Dionne smelt de kazen. Je begint met een soepje en dan wordt er grote planken op tafel geserveerd met brood, ham, worst, huisgemaakte ingelegde groenten, salade, champignons en aardappeltjes stokbrood en we eindigen met een dessert.

TICKETS

Volwassenen: € 34.50
Kinderen tot 12 jaar: €14.50

RESERVEREN

Racletten gaat alleen als er voldoende reserveringen zijn. Boek een plekje door ons een mailtje te sturen naar [email protected]
Graag alleen reserveren als je zeker weet dat je komt. Wij doen inkopen op basis van reserveringen. Dank je wel

DATUM

Zaterdag 18 februari 2023
shift 1 van 17.30 – 19.30 uur
shift 2 van 20 – 22.30 uur

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM