RuileBuiten

De kledingruilbeurs die  nieuw leven JOUW kast inblazen!

We groeien allemaal op in de tijd van snelle mode en ook betaalbare mode. Elk seizoen een nieuwe trend en het idee van jezelf wat nieuws gunnen, maken dat we meer kleding kopen dan we mogelijk kunnen dragen. Het idee achter deze kledingruil is dus dat iedereen die deelneemt mooie en bruikbare spullen inlevert. Dat we afstand doen van materiële hechtingen en een ander wat moois gunnen; Mooi meegenomen als je zelf ook wat scoort.

DUIK IN JE KLEDINGKAST & NEEM MEE WAT JIJ NIET MEER DRAAGT.

HET KAN ZOMAAL DE LIEVELING WORDEN VAN EEN ANDER.

 

Je kleding wordt door ons goedgekeurd. Voor elk goedgekeurd item krijg je een bonnetje waarmee je kunt shoppen voor JOUW nieuwe favoriete item! Ook kinder- en mannenkleding is welkom.

Voor een goed verloop van de dag een paar regels:

– Minimaal 3 en maximaal 8 items

– Alles moet schoon en van ruilkwaliteit zijn

– Laten we per seizoen ruilen

– Geen missende onderdelen

– Geen ondergoed, zwem- en sportkleding

RESERVEREN
Goed om te weten: Ruilebuiten gaat alleen door als er voldoende deelnemers zijn. Zo zorgen wij ervoor dat er voor iedereen echt wat valt te ruilen (minimaal 20 aanmeldingen). Boek een plekje via onze reserveringstool op deze website. Of stuur een mail naar [email protected]

BIJDRAGE

Bij binnenkomst vragen wij vanaf nu 5 euro. Waarom? Er wordt veel kleding ingeleverd die na de ruilbeurs opnieuw een plekje moet krijgen. Voor deze 5 euro zorgen wij ervoor dat alle kleding goed terecht komt en dat jullie om de maand kunnen blijven ruilen. En natuurlijk krijg je voor deze 5 euro een kopje koffie of thee en wat lekkers.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM