Verhuur

Het Veerkwartier is dé plek voor borrels, feestjes, bedrijfsuitjes, trouwdagen en babyshowers. Hoe groot je groep ook is of als je Het Veerkwartier voor jezelf wil, het kan gevierd worden op ons overdekt terras, binnen in onze tuinkas en pergola of buiten met je voetjes op het gras.

Een teambuilding activiteit, live muziek, taart en versieringen kunnen wij naar wens verzorgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en deel je wensen via [email protected] dan vertellen wij onze mogelijkheden De algemene voorwaarden zijn hier terug te vinden.

Tuinkas

De tuinkas is het restaurant van Het Veerkwartier. Hier kan je dansen, eten, borrelen en vergaderen. De kas heeft een capaciteit van 40 personen om te dineren. Alle tafels en stoelen kunnen eruit waardoor er met ongeveer 70 personen gefeest kan worden. Wil je dineren en feesten? Dan zorgen wij dat we de kas voor je ombouwen. Voor de kas exclusief voor je zelf vragen wij een minimale besteding die afhankelijk is van aantal gasten, tijdstip en dag.

Overdekt terras

Het terras heeft een capaciteit van ongeveer 80 personen met diverse hoekjes. In de herfstmaanden zetten wij de heaters aan of maken we een vuurtje naast het terras. Het hele terras afhuren is mogelijk, waarbij wij alle losstaande tafels en stoelen opzij kunnen schuiven. Liever een intieme borrel of bijeenkomst houden? Dan houden wij een deel van het terras voor je vrij.

Buitenrand

Naast ons overdekte terras hebben wij ook de buitenrand daarvan dat overgaat in het veld van de Veerplas. De Buitenrand van het terras kan tot 60 personen gereserveerd worden. Perfect voor groepen met kinderen zodat zij op het veld kunnen spelen.

Eiland

Achter Het Veerkwartier bevindt zich een eiland met o.a. een kabouterpad, labyrint en blotevoetenpad. Het Eiland is geopend op woensdag, zaterdag, zondag en feestdagen. De plek geeft ruimte voor een feestje, borrel of (zakelijk) diner. Wij komen dan langs met een kar vol drankjes en hapjes naar keuze. Bij regen hebben we een tent staan op ons amfitheater. Het Eiland voor jezelf? Dan vragen wij 250 euro per dagdeel. Het eiland is enorm, wel 7000 m2. Wij vinden een groep van maximaal 150 personen mooi genoeg.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM