Verhuur

Het Veerkwartier is dé plek voor borrels, feestjes, bedrijfsuitjes, trouwdagen en babyshowers. Hoe groot je groep ook is of als je Het Veerkwartier voor jezelf wil, het kan gevierd worden op ons overdekt terras, onder de veranda en pergola en binnen in onze tuinkas.

Een live act, taart en versieringen kunnen wij naar wens verzorgen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en deel al je wensen via [email protected]. De algemene voorwaarden zijn hier terug te vinden.

Overdekt terras

Het terras heeft een capaciteit van ongeveer 60 personen met diverse hoekjes. In de wintermaanden zetten wij de heaters aan of maken we een vuurtje naast het terras. Het hele terras afhuren is mogelijk waarbij wij alle losstaande tafels en stoelen opzij kunnen schuiven. Liever en intieme borrel of bijeenkomst houden? Dan houden wij een deel van het terras voor je vrij.

De Buitenrand van het terras kan tot 40 personen gereserveerd worden. Perfect voor groepen met kinderen zodat zij op het veld kunnen spelen.

Pergola

De pergola is een sfeervolle intieme plek. Er staan twee lounge banken en twee ronde tafels voor 4 personen. Deze ruimte is afgesloten van het terras en de tuinkas waardoor je lekker anoniem kan zijn. Perfect voor als spelletjes onderdeel zijn van je uitje. De ruimte is geschikt voor 16 personen. Schuiven we de tafels opzij? Dan is de ruimte geschikt voor 24 personen.

Tuinkas

De tuinkas is het restaurant van Het Veerkwartier. Hierbinnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het restaurant beschikt tot een capaciteit van 40 personen om te dineren, maar het is ook mogelijk om de helft van de kas te reserveren. Alle tafels en stoelen kunnen eruit waardoor er met 70 personen gefeest kan worden. Wil je dineren en feesten? Dan zorgen wij dat we het op de avond zelf ombouwen.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM