WINTERLOGE

WINTERLODGE
Dit seizoen tovert Het Veerkwartier zich steeds meer om tot Winterlodge. De kas en het terras in fijne wintersfeer met haardvuurtjes, gezellige lampjes, dekentjes, kacheltjes in de buitenlucht. Pepernoten bakken, broodjes bakken op echt vuur. Ruilebuiten met een speciale speelgoed editie en natuurlijk ook de bekende kledingruil. En niet te vergeten Winterse avonden. Avonden in het teken staan van het Zwitserse en Franse traditionele gerecht zoals racletten. Hoe leuk is het om in de winter te BBQ-en en Soep van het Huis: de vrijdagmiddagborrel.
RACLETTEN
In de middeleeuwse geschriften werd raclette genoemd als een bijzonder voedzame maaltijd, die voornamelijk door boeren uit het bergachtige deel van Zwitserland werd gegeten. Traditioneel wordt de kaas onder vuur gesmolten en geserveerd met aardappels en gedroogde vleeswaren.
Een mooi vertrekpunt, maar Het Veerkwartier breidt uit: Aan onze lange tafels wordt deze bijzondere maaltijd. Te beginnen op zaterdag 27 november geserveerd met huisgemaakte ingelegde groenten, salade & stokbrood. Om ervoor te zorgen dat de kazen goed gesmolten zijn en jullie volop kunnen genieten beginnen we om 17.00 uur. We beginnen met een soepje en sluiten natuurlijk af met een dessert.
TICKETS
Volwassenen: € 34.50
Kinderen tot 12 jaar: €14.50
RESERVEREN
Racletten gaat alleen als er voldoende reserveringen zijn. Boek een plekje via onze reserveringstool op onze website. Of stuur een mail naar [email protected]
Graag alleen reserveren als je zeker weet dat je komt. Wij doen inkopen op basis van reserveringen. Dank je wel

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM