Zakelijk

Omdat wij ons midden in de Waarderpolder bevinden vinden wij het des te belangrijker dat de zakelijke markt een plek heeft om naar toe te gaan. Even niet op kantoor werken of vergaderen en eens een ander bedrijfsuitje dan alle andere jaren. Wij organiseren al jaren bedrijfsuitjes en borrels en beschikken nu over een multifunctionele ruimte voor vergaderingen en relatiediners.

INHOUDELIJK

De multifunctionele ruimte beschikt over alle faciliteiten voor vergaderingen, seminars, workshops en bijeenkomsten. Daarnaast denken wij graag mee met de inhoud en zijn wij bereid om ons netwerk voor je in te zetten.

ETEN & DRINKEN

Of het enkel voor de ontspanning is of dat het een culinaire avond moet worden voor je partners. Wij verzorgen een diner geheel naar wens met eerlijke en seizoensgebonden gerechten.

SPORTIEF

Een nieuw team of toe aan wat ontspanning met het hele bedrijf? Bij Het Veerkwartier hebben wij genoeg ruimte voor jullie dag.

FEESTJE

Maak je werknemers blij met zo nu en dan een feestje of borrel. Wij houden altijd rekening met het seizoen en kunnen op basis daarvan jullie feest of borrel geheel in thema verzorgen.

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM