BEDRIJFSLEIDER

VACATURE ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER

(M/V) 4 – 5 DAGEN IN DE WEEK  I KAN OOK FREELANCE

HET VEERKWARTIER IS VOOR DE PERIODE MAART TM OKTOBER  2022 OP ZOEK NAAR EEN ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER.  HET VEERKWARTIER IS MEER DAN EEN RESTAURANT EN BAR. HET IS EEN PLEK WAAR IEDEREEN ZICH WELKOM EN ZELFS EEN BEETJE THUIS VOELT. DE SFEER & KARAKTER VAN HET VEERKWARTIER IS OPEN, CREATIEF EN VERRASSEND. DIE SFEER WORDT DOOR DE PLEK, HET PAVILJOEN EN VOORAL DOOR ONZE MENSEN BEPAALD. HET VEERKWARTIER IS HET HELE JAAR OPEN MET VEEL PARTIJEN, BARBECUES, BORRELS, MUZIEK, BRUILOFTEN, HIPHOP AVONDEN, MINI FESTIVALS DANSEN ONDER DE STERREN EN FILMAVONDEN.

De enorme diversiteit aan leuke dingen bij Het Veerkwartier vraagt veel van onze mensen: een grote mate van flexibiliteit, gedrevenheid en vooral hard willen werken. Wij zijn op zoek naar het schaap met de 5 poten. Iemand met ervaring in de horeca. Iemand die kan schakelen: van drukke strandzaak naar een klein intiem restaurant. En die diversiteit goed weet te leiden en niet vergeet het team op de juiste manier aan te sturen

Je taken bestaan onder andere uit het ontvangen van gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Ook adviseer je onze gasten als ze vragen hebben omtrent de kaart. Maar bovenal zorg je ervoor dat onze gast zich thuis voelt, ook op de momenten dat erg druk is. Dan juist houd jij het overzicht en doe je een stapje extra.

Het Veerkwartier is op zoek naar een bedrijfsleider die zich voor – in ieder geval 6 maanden – wil aansluiten bij de onze fijne plek. Ben jij écht goed in de horeca? Ben jij iemand die kan schakelen van strandzaak naar klein intiem restaurant en vervolgens naar een dansfeestje? Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Het Veerkwartier, het rooster, de inkoop en zorg je ervoor dat je het maximale uit je mensen haalt. Betrokkenheid, zelfstandigheid en enthousiasme vinden wij erg belangrijk.

Ben jij op zoek naar deze leuke en uitdagende functie?

Wat wij zoeken

  • ruime ervaring als bedrijfsleider
  • flexibel beschikbaar (ook in de weekenden en avonduren)
  • leidinggevende ervaring
  • in bezit van sociale hygiëne & BHV of bereid zijn deze te behalen

Wat bieden wij:

  • een fijne & toffe werkplek met een informele sfeer en uiteraard een goed salaris
  • indien gewenst freelance contract
  • fijne fooi
  • korting bij Het Veerkwartier
  • suppen op de Veerplas

Stuur een mail met je CV en korte motivatie naar [email protected]

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM