BUITEN WERKEN

Acht uur per dag binnen achter een bureau zitten. Jarenlang brachten velen zo de werkdag door, maar inmiddels weten we dat werken effectiever én gezonder kan. Op het eiland achter Het Veerkwartier aan de rand van het industriegebied de Waarderpolder is de buitenwerkplek van Haarlem te vinden

GEZOND WERKEN IN DE BUITENLUCHT

De wens is om op het eiland buiten werken plekken voor iedereen mogelijk te maken. Voor werknemers uit de Waarderpolder, maar vooral ook werknormaden uit Haarlem. Op het eiland van het Veer hebben we openluchtkamers gecreëerd. Overdag kan er gewerkt worden aan natuurbureaus: nature desks. Het draait om verbinding met de natuur, werk en welzijn. Helaas hebben we nog geen Wifi op het eiland. Wil je online dat moet je je eigen hotspotje aanmaken. Of gewoon even niet online zijn dat is toch ook fijn. Verschil in werkplekken: stilte plekken en kletsplekken om samen met collega’s en klanten te werken. Een amfitheater voor het geven van presentaties.

 

VOOR JONG & OUD

Het eiland van het Veer is voor jong & oud. We begrijpen heel goed dat de buitenwerken door de zakelijke markt en spelende kinderen best lastig samengaat. De bijdrage om op het eiland te kunnen werken is 2,50 per persoon. En we hebben natuurlijk allerlei lekkers om te eten en te drinken voor de innerlijke mens.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM