BUITEN WERKEN

GEZOND WERKEN IN DE BUITENLUCHT

Acht uur per dag binnen achter een bureau zitten. Jarenlang brachten velen zo de werkdag door, maar inmiddels weten we dat werken effectiever én gezonder kan. Bijvoorbeeld buiten.

De wens is om op het eiland buiten werken plekken voor iedereen mogelijk te maken. Voor werknemers uit de Waarderpolder, maar vooral ook werknormaden uit Haarlem. Op het eiland worden een openluchtkamer gecreëerd. Overdag kan er gewerkt worden aan natuurbureaus: nature desks. Het draait om verbinding met de natuur, werk en welzijn. Helaas hebben we nog geen Wifi op het eiland. Wil je online dat moet je je eigen hotspotje aanmaken. Of gewoon even niet online zijn dat is toch ook fijn. Verschil in werkplekken: stilte plekken en kletsplekken om samen met collega’s en klanten te werken. Een amfitheater voor het geven van presentaties.

 

Het eiland van het Veer is voor jong & oud. We begrijpen heel goed dat de buitenwerken door de zakelijke markt en spelende kinderen best lastig samengaat. Daar houden wij met onze openingstijden rekening mee. Het eiland gaat speciaal voor volwassen open op dinsdag 10 – 17 uur I woensdag van 10 – 12 uur I donderdag 10 – 17 uur en vrijdag van 10 – 17 uur. De sleutel tot het eiland ligt bij het veerkwartier. De bijdrage om op het eiland te kunnen werken is 2,50 per persoon.

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM