ETEN & DRINKEN

In het restaurant bereiden we simpele en verrassende gerechten. Je hebt er voldoende keus om gezond te ontbijten, lunchen en dineren, maar zondigen kan altijd. We hebben een mooie balans gevonden tussen de 4 V’s: vlees I vis I vega en vegan. Een gezonde keuken dus, met eerlijke producten waarbij seizoensgebonden groenten in combinatie met duurzaam vlees of vis een hoofdrol speelt. Wij werken samen met lokale en duurzame ondernemers voor eten & drinken. Met de leveranciers worden afspraken gemaakt over kwaliteit, verpakkingsmateriaal, duurzaamheid, lokaliteit en levering. En het aantal leveranciers wordt to een minimum beperkt om o.a. het aantal bewegingen zo klein mogelijk te houden.

De kaart voor koffie, (alcoholvrije) bieren, wijnen, fris en snacks is uitgebreid maar overzichtelijk. In de zomer is de take-out kiosk open voor recreanten aan de Veerplas met een simpele snelle kaart. Uit de corner worden picknick boxen voor de lunch, snacks & BBQ verkocht. Voor feesten en partijen worden speciale arrangementen aangeboden.

DUURZAAM

Bij Het Veerkwartier begint het door met respect om te gaan met de natuur en eerlijk gebruik te maken van de bronnen die ons ter beschikking staan. Wij hebben een voorbeeldfunctie en kunnen het verschil maken. Ook onze medewerkers zijn opgeleid in duurzaam en circulair werken: het hergebruik van zoveel mogelijk materialen, een nieuwe bestemming te vinden voor onze reststromen en om gezamenlijk verspilling tegen te gaan.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM