Jong talent in de spotlight!

20 april
15:00 – 17:00 uur

 

Hart voor Talent biedt jongeren de kans om hun creatief talent op gebied van muziek, dans, theater of beeldende kunst te ontwikkelen. Naast het individueel volgen van lessen en workshops is het moment nu aangebroken om hun talent aan de wereld te laten zien! Op diverse Haarlemse podia doen deze jongeren de komende maanden podiumervaring op. Kom jij ze ook aanmoedigen?

Vanaf september 2021 hebben jongeren de kans gekregen om deel te nemen aan Hart voor Talent. Zij hebben een motivatiebrief of film gemaakt en vervolgens budget gekregen om met hun talent aan de slag te gaan.

Er is hard gewerkt de afgelopen maanden. Lessen, intensieve masterclasses en zelfs zomerweken zijn gevolgd. Nu is het tijd om de wereld kennis te laten maken met al dit jong talent!

Tijdens de presentaties op diverse toffe locaties in Haarlem maak je kennis met de deelnemers en de verschillende disciplines. De weg die die de jongeren hebben afgelegd is voor ieder van hen anders. Sommigen waren al bezig met hun talent en ontwikkelden zich verder, anderen begonnen nog maar net aan hun ontdekkingsreis. Benieuwd? We hopen je te zien tijdens deze gratis optredens!

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM