kabouterpad

KLEINE VOETSTAPJES OP EILAND VAN HET VEER  VOOR DE KLEINTJES

vanaf september open

Volgens ons wonen er sinds dit haar kabouters op het eiland van Het Veer. Want overal zien wij kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand. wielsporen van een kruiwagentje en kleine kruimeltjes bij ons in de keuken. En heel soms zien wij een hele kleine schimmen wegschieten als we op het eiland aan het werk zijn.

We hebben gehoord dat Kabouters meestal wonen in holletjes in de grond of in een holle boom (stam). Kabouters zijn heel snel en ze houden niet allemaal altijd van grote mensen. Kabouters zijn wel heel vrolijk en houden van kleur net als wij. De kabouters op het eiland zijn harde werkers en altijd druk. Waarmee?

Als je het kabouterpad loopt dan kom je daar vanzelf achter. Vergeet niet om onderweg te zoeken naar kaboutersporen. En met geluk kom je een echte kabouter tegen.

Bij het Veerkwartier verkopen wij knapzak voor het eiland. Dan lopen kinderen met puntmuts op en de knapzak over de schouder samen met ouders de het kabouter pad. KNAPZAK € 7.50 met appelsap I muts met kaartje I zakje snoep

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM