KLUS & RUNNERS

BEN JE KLAAR MET HET WERKEN BIJ DE SUPERMARKT OF ALS BEZORGER. WIL JE EEN VAK LEREN & KLAARGESTOOMD WORDEN VOOR HET ECHTE LEVEN. BIJ DE LEUKSTE BUITENPLEK VAN HAARLEM ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JONGEN & MEIDEN  DIE WILLEN KLUSSEN WILLEN DOEN EN JONGEN & MEIDEN OM TE RUNNEN EN ONZE KIOSK TE BESTIEREN VOOR SEIZOEN 2023.

HET VEERKWARTIER IS MEER DAN ALLEEN EEN RESTAURANT. HET IS EEN BUITENPLEK AAN DE RAND VAN HAARLEM. EEN PLEK WAAR IEDEREEN ZICH WELKOM EN ZELFS EEN BEETJE THUIS VOELT.

DE SFEER & KARAKTER VAN HET VEERKWARTIER IS OPEN, CREATIEF EN VERRASSEND. DIE SFEER WORDT DOOR DE PLEK, HET PAVILJOEN EN VOORAL DOOR ONZE MENSEN BEPAALD. MET VEEL PARTIJEN, BORRELS, BRUILOFTEN, VOORSTELLINGEN, MUZIEK OPTREDENS, DANSFEESTJES & FILMAVONDEN

De enorme diversiteit aan leuke dingen bij Het Veerkwartier vraagt veel van onze mensen: flexibiliteit, gedrevenheid en vooral hard willen werken. Het is fijn als je al wat ervaring hebt, maar wij vinden inzet veel belangrijker.

KLUS JONGENS/MEIDEN

Ben jij sterk en houd je van sjouwen en klussen? Bij Het Veerkwartier is er altijd van alles te doen, bij een feestje help je bij de opbouw en afbouw en zorg dat de vuurkorf goed blijft branden. Als er weer een nieuw likje verf ergens nodig is pak jij de verfroller en zorgt dat het er weer netjes uitziet. Weet je hoe een boormachine werkt of wil je dat weten. Staat het onkruid te hoog dan ga je lekker in het zonnetje tuinieren. Jij bent voor alles inzetbaar!

RUNNERS/KIOSK

Ben jij vliegensvlug en altijd een vrolijke lach? Kom dan bij Het Veerkwartier als runner werken en zorg ervoor dat alle gasten hun drankjes en eten krijgen. Bij mooi weer is onze kiosk open waar jij je eigen winkeltje runt met ijsjes, drankjes, snoep en friet. Weinig ervaring geen probleem, als je maar vriendelijk, enthousiast en spontaan bent dan kan je bij ons veel leren.

Wat wij zoeken: iemand die wil leren I doorzetter I minimaal 15 jaar oud I flexibel beschikbaar ook in de weekenden en avonduren I bij voorkeur uit Haarlem

Wat bieden wij: een goed salaris I een fijne & toffe werkplek met een informele sfeer  I on the job leren en groeien I fijne fooi (bovenop je salaris) I vakantiegeld korting bij Het Veerkwartier en een altijd sluitdrankje I gratis suppen op de Veerplas

Denk je JA! Stuur een mail met een korte motivatie, ervaring en welke functie naar [email protected]

 

 

 

 

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM