KLUS & RUNNERS

BEN JE KLAAR MET HET WERKEN BIJ DE SUPERMARKT OF ALS BEZORGER. WIL JE EEN VAK LEREN & KLAARGESTOOMD WORDEN VOOR HET ECHTE LEVEN. BIJ DE LEUKSTE BUITENPLEK VAN HAARLEM ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JONGENS & MEIDEN  DIE WILLEN KLUSSEN WILLEN DOEN EN JONGEN & MEIDEN OM TE RUNNEN VOOR SEIZOEN 2024.

HET VEERKWARTIER IS MEER DAN EEN RESTAURANT EN BAR. HET IS EEN PLEK WAAR IEDEREEN ZICH WELKOM EN ZELFS EEN BEETJE THUIS VOELT. DE SFEER & KARAKTER VAN HET VEERKWARTIER IS OPEN, CREATIEF EN VERRASSEND. DIE SFEER WORDT DOOR DE PLEK, HET PAVILJOEN EN VOORAL DOOR ONZE MENSEN BEPAALD. NAAST GEWONE DAGHORECA IS HET VEERKWARTIER EEN PLEK VOOR FEESTEN, BARBECUES, BORRELS & MUZIEK

De enorme diversiteit aan leuke dingen bij Het Veerkwartier vraagt veel van onze mensen: flexibiliteit, gedrevenheid en vooral hard willen werken. Het is fijn als je al wat ervaring hebt, maar wij vinden inzet veel belangrijker.

KLUS JONGENS/MEIDEN

Ben jij sterk en houd je van sjouwen en klussen? Bij Het Veerkwartier is er altijd van alles te doen, bij een feestje help je bij de opbouw en afbouw en zorg dat de vuurkorf goed blijft branden. Als er weer een nieuw likje verf ergens nodig is pak jij de verfroller en zorgt dat het er weer netjes uitziet. Weet je hoe een boormachine werkt of wil je dat weten. Staat het onkruid te hoog dan ga je lekker in het zonnetje tuinieren. Jij bent voor alles inzetbaar!

RUNNERS I KEUKENHULP

Ben jij vliegensvlug en altijd een vrolijke lach? Kom dan bij Het Veerkwartier als runner werken en zorg ervoor dat alle gasten hun drankjes en eten krijgen. Bij mooi weer ga je friet bakken en ijsjes verkopen. Eigenlijk run je dan je eigen winkel met ijsjes, drankjes, snoep en friet. Weinig ervaring geen probleem, als je maar vriendelijk, enthousiast en spontaan bent dan kan je bij ons veel leren.

Wat wij zoeken: iemand die wil leren I doorzetter I minimaal 15 jaar oud I flexibel beschikbaar ook in de weekenden en avonduren I bij voorkeur uit Haarlem I minimaal 12 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij: een goed salaris I een fijne & toffe werkplek met een informele sfeer  I on the job leren en groeien I fijne fooi (bovenop je salaris) I vakantiegeld & korting bij Het Veerkwartier en een altijd sluitdrankje I gratis suppen op de Veerplas

Denk je JA! Stuur een mail met een korte motivatie, ervaring en welke functie naar [email protected]

 

 

 

 

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM