HET VEERKWARTIER

Het Veerkwartier is een klein paradijs, waar iedereen zich welkom en zelfs een beetje thuis voelt. Waar je blij bent en kunt genieten van het buiten zijn (ook al zit je binnen). Een stadse vrijhaven, waar het iedere dag een beetje anders is. Er is ruimte voor experiment en creativiteit waar duurzaamheid centraal staat. Wij zijn erg blij met onze makkelijk bereikbare plek aan het water, in de natuur. Waar je kan ontsnappen aan de drukke stad en hectische werkomgeving.

Bij Het Veerkwartier kan je het hele jaar terecht. In de herfst en winter zijn wij een dagzaak en in de lente en zomer kun je bij ons ook in de avonden terecht.  Reserveren kan met maximaal 4 personen of 1 huishouden. Lees vooraf onze huisregels. Alleen zo blijft Het Veerkwartier een fijne plek.

ETEN & DRINKEN: In deze rare tijd doet Het Veerkwartier. Bijna alle gerechten zijn de hele dag te bestellen. Dus wil je uitgebreid en warm lunchen dan kan dat bij Het Veerkwartier. Onze kookstijl is nog steeds puur & seizoensgebonden met lokale & verse producten. Ons menu is slim en niet heel uitgebreid. Zo willen we verspilling tegengaan.

PLEK: Het Veerkwartier heeft veel ruimte(s): zowel binnen als buiten. De tuinkas heeft 24 zitplekken met voldoende ruimte voor 1,5 afstand tot andere gasten te hebben. In de container hebben we een fijne werkplek voor 4 personen. De veranda verwarmen we alleen als het nodig is met een electrische verwarming of maak gebruik van de dekentjes die er liggen om te gebruiken. De pergola heeft verschillende zitplekken om lekker onderuit te kunnen zitten. En niet te vergeten ons terras met uitzicht over de Veerplas.

TERRAS: Gelukkig is er aan het uitzicht niets veranderd. Nog steeds even mooi de Veerplas en het vergezicht met stijgende en landende vliegtuigen op de achtergrond. Alle tafels staan zo dat er 1,5 meter afstand is tussen andere gasten.

 

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM