HET VEERKWARTIER

Het Veerkwartier is een en stadse vrijhaven, waar het iedere dag een beetje anders is.  Waar je blij bent en kunt genieten van het buiten zijn. Er is ruimte voor experiment en creativiteit. Wij zijn erg blij met onze makkelijk bereikbare plek aan het water, in de natuur aan de rand van Haarlem.  Een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukke stad en buiten bent

Bij Het Veerkwartier kan je het hele jaar terecht. Nu – in deze gekke corona tijd – zijn we alleen open voor TAKE-OUT (side) van vrijdag tm zondag. En straks als het weer mag zijn wij in de herfst en winter een dagzaak en in de lente en zomer kun je bij ons ook in de avonden heerlijk vertoeven.

Niemand weet wanneer we weer wat mogen. Wil je alvast zeker zijn van een plek voor een borrel of feest stuur ons even een mail.

ETEN & DRINKEN:  Bijna alle gerechten zijn de hele dag te bestellen. Dus wil je uitgebreid en warm lunchen dan kan dat bij Het Veerkwartier. Onze kookstijl is nog steeds puur & seizoensgebonden met lokale & verse producten. Ons menu is lekker, verrassend en niet heel uitgebreid. Zo willen we verspilling tegengaan.

PLEK: Het Veerkwartier heeft veel ruimte(s): zowel binnen als buiten. De tuinkas heeft 24 zitplekken met voldoende ruimte voor 1,5 afstand tot andere gasten te hebben. In de container hebben we een fijne werkplek voor 4 personen. De veranda verwarmen we alleen als het nodig is met een elektrische verwarming of maak gebruik van de dekentjes die er liggen om te gebruiken. De pergola heeft verschillende zitplekken om lekker onderuit te kunnen zitten. En niet te vergeten ons terras met uitzicht over de Veerplas.

TERRAS: Gelukkig is er aan het uitzicht niets veranderd. Nog steeds even mooi de Veerplas en het vergezicht met stijgende en landende vliegtuigen op de achtergrond. Alle tafels staan zo dat er 1,5 meter afstand is tussen andere gasten.

 

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM