MENU

Het Veerkwartier is een fijne plek om te zijn en een plek waar je lekker kunt eten & drinken. Het uitgangspunt voor de keuken van Het Veerkwartier is: eigentijds en gewoon lekker. Verwacht geen ingewikkelde gerechten. Op dit moment is het Veerkwartier gesloten. Wij hebben – na een rollercoaster van 6 weken – besloten om weer open te gaan  midden maart open gaan. Van woensdag t/m zondag vanaf 10 uur voor ontbijt I zoet I lunch snacks & borrels. We doen dit jaar niet aan diner, maar stel je wil een feestje geven met eten dan regelen wij dat wel voor je in samenwerking met bijvoorbeeld cateraar of foodtruck.

Ons menu volgt zsm. Dat moeten we nog even bedenken. Uitgangspunt is eigentijds en gewoon lekker.

Eerst moeten we het hutje weer opbouwen en inrichten. We hebben nogal veel weggegooid, weggegeven en verkocht omdat we dachten te gaan stoppen. Maar dat is niet het geval. Woop woo. Voor nu zijn wij vooral op zoek naar leuke en fijne collega’s. Heb jij zin in een seizoen werken bij Het Veerkwartier. Gewoon gezellig, fijn en leuk. Zonder pretenties samen een mooi seizoen draaien. Wij zijn op zoek naar collega’s voor in de keuken, bar, bediening en afwas. Of mensen die het helemaal leuk vinden om overal te staan. Eigenlijk hebben we dat het liefst: geen eilandjes, maar gewoon samen ondernemen.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM