Over ons

Het idee voor Het Veerkwartier is in 2014 ontstaan en in 2015 gerealiseerd door Merel & Frank. Tijdelijke creatieve horeca in de natuur van Haarlem. Een plek waar ruimte is voor nieuwe dingen en waar kinderen nog vies kunnen worden.

Ook bij Het nieuwe Veerkwartier blijft het uitgangspunt: met hart & ziel, visie en lef ondernemen. Van niets iets maken door open te staan voor nieuwe dingen en ruimte te geven aan ideeën en open te staan voor experiment. Met als doel om van Het Veerkwartier aan de Veerplas de culturele buitenplek van Haarlem maken. Voor iedereen en samen met anderen.

MEREL JANSSEN 1974

Uit het oosten van het land met een groot hart en liefde voor de natuur. Eigenaar Het Veerkwartier en van voormalig Frisk aan het Spaarne. Creatief, ondernemend en daadkrachtig. Bestuurslid van Spaarnwoude geeft Energie sinds 2020. Lid van Cirkelstad Haarlem. Hiervoor 10 jaar freelance communicatie project- manager geweest bij o.a. Ahold, Asics en verschillende bureaus (N=5, Etcetera, Red Urban, Interbrand & BrandNew design). Meubelmaker met een eigen label Meerlef.

FRANK VAN BAAREN 1971

Een echte mug met veel financiële ervaring en trainer van een meiden selectie elftal DSS. Eigenaar van Het Veerkwartier en voormalig Frisk aan het Spaarne. Freelance finance manager (opdrachtgevers o.a Grohe, Monsterboard, KLM, JDE, Ajax, Ahold). In vaste dienst geweest bij o.a. Hotel Arena en Heineken Brouwerijen als controller en bedrijfsadviseur.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM