Reserveren

In normale tijden is deze pagina bedoeld om een tafel te kunnen reserveren bij Het Veerkwartier. In deze rare tijd kan dat helaas niet. Het Veerkwartier gaat er vanuit dat we ergens in maart weer gasten binnen mogen ontvangen. Dus wil je zeker zijn van een tafel of wil je een borrel organiseren om te proosten op het leven stuur ons even een mail. Dan reserveren wij een tafel of ruimte voor je. Wat de maatregelen dan zijn weten we niet. Wat wij wel weten is dat wij kunnen schakelen en er voor kunnen zorgen dat dat wat we doen past binnen de regels.

Bij vragen vragen we je te bellen 023 583 43 77 of te mailen [email protected]

 

 

 

Wanneer je een voorkeur voor een bepaalde plek of ruimte opgeeft in je reservering dan is dat altijd onder voorbehoud. Helaas is het niet mogelijk om buiten op het terras te reserveren. Als je op korte termijn wilt reserveren, is het handig om ons te bellen op 023 583 43 77 .

Ben je verlaat? Bel alsjeblieft even, de mail wordt na 17.00 uur niet meer gelezen. Zonder bericht vervalt jouw reservering na 15 minuten en maken wij iemand anders blij met het plekje.

Wij houden van een ongedwongen sfeer en vinden het leuk als mensen spontaan langskomen. Daarom reserveren we nooit alle tafels. Loop dus gewoon langs of bel even als online reserveren niet meer mogelijk is. We hebben altijd plek aan onze bar.

Reserveren voor groepen

Het Veerkwartier is erg geschikt voor grote groepen: bruiloften, diners, borrels en voor buiten activiteiten. In deze Corona tijd is het allemaal even anders.

Maar er komen vast en zeker weer betere tijden. Dus heb je wensen of ideeën: mail naar [email protected]. Dan maken we een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken voor straks als het allemaal weer kan.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM