Reserveren

Onderstaande knop opent het formulier waarmee je kunt reserveren bij Het Veerkwartier. Jouw aanvraag komt rechtstreeks binnen in ons systeem. Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een mailtje met een reserveringsbevestiging.

Bij Het Veerkwartier hebben we veel verschillende ruimtes: de kas, de container, de tuinkamer, de veeranda, de pergola. En niet te vergeten ons terras. Wil je zeker zijn van een plek in de kas dan is het handig om van te voren te reserveren.

1. Maximaal 4 personen aan 1 tafel. Alleen als je 1huishouden bent dan is het toegestaan om met meer personen aan 1 tafel te zitten.

2. Op zondagmiddag heeft Het Veerkwartier live muziek om 16 uur. Reserveer je een tafel om 16 uur dan komt er standaard 2.50 Euro per persoon (alleen volwassenen) op je rekening. Deze 2.50 gaat naar de artiest.

3. Ben je verkouden of heb je koorts dan blijf je lekker thuis en kom je een andere keer.

4. Het Veerkwartier wil niet werken met een tijdslot, maar we vragen je wel om heel erg te genieten van ons lekkere eten en onze biertjes en wijntjes.

Bij vragen vragen we je te bellen 023 583 43 77 of te mailen [email protected]

 

Reserveren

 

Wanneer je een voorkeur voor een bepaalde plek of ruimte opgeeft in je reservering dan is dat altijd onder voorbehoud. Helaas is het niet mogelijk om buiten op het terras te reserveren. Als je op korte termijn wilt reserveren, is het handig om ons te bellen op 023 583 43 77 .

Ben je verlaat? Bel alsjeblieft even, de mail wordt na 17.00 uur niet meer gelezen. Zonder bericht vervalt jouw reservering na 15 minuten en maken wij iemand anders blij met het plekje.

Wij houden van een ongedwongen sfeer en vinden het leuk als mensen spontaan langskomen. Daarom reserveren we nooit alle tafels. Loop dus gewoon langs of bel even als online reserveren niet meer mogelijk is. We hebben altijd plek aan onze bar.

Reserveren voor groepen

Het Veerkwartier is erg geschikt voor grote groepen: bruiloften, diners, borrels en voor buiten activiteiten. In deze Corona tijd is het allemaal even anders.

Maar er komen vast en zeker weer betere tijden. Dus heb je wensen of ideeën: mail naar [email protected]. Dan maken we een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken voor straks als het allemaal weer kan.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM