Ruilebuiten

De kledingruilbeurs die nieuw leven JOUW kast inblazen!

We groeien allemaal op in de tijd van snelle mode en ook betaalbare mode. Elk seizoen een nieuwe trend en het idee van jezelf wat nieuws gunnen, maken dat we meer kleding kopen dan we mogelijk kunnen dragen. Het idee achter deze kledingruil is dus dat iedereen die deelneemt mooie en bruikbare spullen inlevert. Dat we afstand doen van materiële hechtingen en een ander wat moois gunnen; Mooi meegenomen als je zelf ook wat scoort.

DUIK IN JE KLEDINGKAST & NEEM MEE WAT JIJ NIET MEER DRAAGT.

HET KAN ZOMAAR DE LIEVELING WORDEN VAN EEN ANDER.

Je kleding wordt door ons goedgekeurd. Voor elk goedgekeurd item krijg je een bonnetje waarmee je kunt shoppen voor JOUW nieuwe favoriete item! Ook kinder- en mannenkleding is welkom.

Voor een goed verloop van de dag een paar regels:

– Minimaal 3 en maximaal 8 items

– Alles moet schoon en van ruilkwaliteit zijn

– Mooie kwaliteit kleding

– Laten we per seizoen ruilen

– Geen missende onderdelen

– Geen ondergoed, zwem- en sportkleding

RESERVEREN
Goed om te weten: Ruilebuiten gaat alleen door als er voldoende deelnemers zijn. Zo zorgen wij ervoor dat er voor iedereen echt wat valt te ruilen (minimaal 20 aanmeldingen). Boek een plekje via onze reserveringstool op deze website. Of stuur een mail naar [email protected]

BIJDRAGE

Bij binnenkomst vragen wij vanaf nu 5 euro. Waarom? Er wordt veel kleding ingeleverd die na de ruilbeurs opnieuw een plekje moet krijgen. Plus de bijdrage zorgt ervoor dat we Ruilenbuiten kunnen blijven organiseren. En natuurlijk krijg je door deze brijdage een kopje koffie of thee en wat lekkers.

DATA

Zaterdag 18 maart 14 – 16 uur

 

 

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM