Ruilebuiten

De kledingruilbeurs die nieuw leven JOUW kast inblaast!

We groeien allemaal op in de tijd van snelle mode en ook betaalbare mode. Elk seizoen een nieuwe trend en het idee van jezelf wat nieuws gunnen, maken dat we meer kleding kopen dan we mogelijk kunnen dragen. Het idee achter deze kledingruil is dus dat iedereen die deelneemt mooie en bruikbare spullen inlevert. Dat we afstand doen van materiële hechtingen en een ander wat moois gunnen; Mooi meegenomen als je zelf ook wat scoort.

DATA & TIJDEN 2024

18 mei van 14 – 16 uur

15 juni 14 – 16 uur

20 juli van 14 – 16 uur

10 augustus 14 – 16 uur

INFORMATIE

Je kleding wordt door ons goedgekeurd. Voor elk goedgekeurde item krijg je een bonnetje waarmee je kunt shoppen voor JOUW nieuwe favoriete item! Ook kinder- en mannenkleding is welkom.

Voor een goed verloop van de dag een paar regels:

– Minimaal 3 en maximaal 8 items

– Alles moet schoon en van ruilkwaliteit zijn

– Mooie, duurzame & kwaliteit kleding

– Laten we proberen per seizoen ruilen

– Geen missende onderdelen

– Geen ondergoed, zwem- en sportkleding

NIEUWS

03/08/2023

Regelmatig zien we niet-duurzame kleding voorbijkomen, denk aan merken als SHEIN, H&M, C&A en Zara. Dat is begrijpelijk, aangezien velen van ons er wel eens winkelen. Desondanks willen we jullie bewust maken van het feit dat deze merken, met SHEIN als koploper, bekend staan om hun slechte arbeidsomstandigheden. Des te beter dat we deze kleding ruilen i.p.v. weggooien zou je kunnen zeggen, maar het liefst zien we deze merken helemaal niet meer. Probeer dus nog eens kritisch naar je zak kleding te kijken voordat je naar ons komt.

We weigeren deze kleding niet, maar willen je hiermee wel bewust maken. Met als doel om over een tijdje een kledingruilbeurs te organiseren met enkel duurzame kledingmerken.

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM