Locatie voor bedrijfsuitjes, verjaardagen en vieringen

Het Veerkwartier is dé plek voor borrels, feestjes, bedrijfsuitjes, trouwdagen en babyshowers. Het kan gevierd worden op ons overdekt terras, onder de veranda en pergola en binnen in onze tuinkas.

Het Veerkwartier is een en stadse vrijhaven, waar het iedere dag een beetje anders is.  Waar je blij bent en kunt genieten van het buiten zijn. Er is ruimte voor experiment en creativiteit. Wij zijn erg blij met onze makkelijk bereikbare plek aan het water, in de natuur aan de rand van Haarlem.  Een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukke stad en je buiten bent.

Bij Het Veerkwartier kan je het hele jaar terecht. Bijna alle gerechten zijn de hele dag te bestellen. Dus wil je uitgebreid en warm lunchen dan kan dat bij Het Veerkwartier. Onze kookstijl is nog steeds puur & seizoensgebonden met lokale & verse producten. Ons menu is lekker, verrassend en niet heel uitgebreid. Zo willen we verspilling tegengaan.

Het Veerkwartier heeft veel ruimte(s): zowel binnen als buiten. De tuinkas heeft 40 zitplekken. Het (deels) overdekte terras met uitzicht over de Veerplas is geweldig. De pergola heeft verschillende zitplekken om lekker onderuit te kunnen zitten. Het terras verwarmen we alleen als het nodig is met een elektrische verwarming of maak gebruik van de dekentjes die er liggen om te gebruiken.

Overdekt terras

Het terras heeft een capaciteit van 60 personen met diverse hoekjes. In de wintermaanden zetten wij de heaters aan of maken we een vuurtje naast het terras. Het hele terras afhuren is mogelijk waarbij wij alle losstaande tafels en stoelen opzij kunnen schuiven. Liever en intieme borrel of bijeenkomst houden? Dan houden wij een deel van het terras voor je vrij. Ook de buitenrand van het terras is mogelijk om te reserveren. Perfect voor groepen met kinderen zodat zij op het veld kunnen spelen. Deze groepen gaan tot 40 personen.

 

Pergola

De pergola is een sfeervolle intieme plek. Er staan twee lounge banken en twee ronde tafels voor 4 personen. Deze ruimte is afgesloten van het terras en de tuinkas waardoor je lekker anoniem kan zijn. Perfect voor als spelletjes een onderdeel is van je uitje. Schuiven we de tafels opzij? Dan is de ruimte geschikt voor 16 personen.

 

Binnen in de tuinkas

De tuinkas is het restaurant van Het Veerkwartier. Hierbinnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het restaurant beschikt tot een capaciteit van 40 personen om te dineren, maar het is ook mogelijk om de helft van de kas te reserveren. Alle tafels en stoelen kunnen eruit waardoor er met 70 personen gefeest kan worden. Zowel dineren als feesten is ook mogelijk. Dan zorgen wij dat we het op de avond zelf ombouwen. Een heleboel verjaardagen, babyshowers en bruiloften zijn er hier gevierd.

 

Verder kunnen wij altijd zorgen voor een live act, taart en versieringen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en deel al je wensen via [email protected]. De algemene voorwaarden zijn hier terug te vinden.

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM