Verkoop

Het is tijd voor een nieuw paviljoen, maar voordat het zover is, moeten wij nog een hoop opruimen. Een deel van ons interieur wordt namelijk weer opgeknapt, en een ander deel gaat in de verkoop. Alles kreeg bij ons al een tweede leven en nu is het tijd voor hun derde leven. Heb jij dus altijd al iets willen hebben van Het Veerkwartier? Dan ben je op woensdag 29-11 van harte welkom. De gehele opbrengst van deze veiling en verkoop, inclusief entree, storten wij direct in onze crowdfunding.

Datum: 6 december 2023
Tijd:
Geopend van 15 tot 17 uur

Eettafel stoelen 9 stuks

€15 per stuk

Ik kom uit Groningen en kreeg toen een plekje bij Frisk aan het Spaarne. Daar mocht ik 3 jaar staan en kregen sommige van ons ondertussen ook nog een nieuw kleurtje. Helaas moest ik Frisk aan het Spaarne verlaten, maar mocht ik mee naar Het Veerkwartier. Ook daar kreeg ik weer een nieuw kleurtje en heb ik nog 2 jaar kunnen genieten van alle leuke mensen die in de kas kwamen. Benieuwd waar mijn avontuur nu weer heen gaat.

direct meenemen

Tonnen 5 stuks

€5 per stuk

direct meenemen

DE KAS

€5.000

Ooit kwam ik uit het kas gebied de Lier en liet ik miljoenen plantjes groeien, jaar in jaar uit. Toen werd ik uit het niets uit elkaar gehaald en op een onbekende plek gezet. Ik moest er even aan wennen, maar toen ik alle blije gezichten binnen zag zitten, liet ik vol trots de zon door mijn ramen schijnen, die iedereen verwarmde. Soms maakte ik het zo warm dat er niemand meer binnenkwam zitten, en soms hielpen Merel en Frank mij om de warmte juist binnen te houden. Ik heb wat stormen moeten doorstaan, maar weg wilde ik niet, dus bleef ik mooi staan. Waar mag ik nu heen?

Zelf demonteren en vanaf begin februari op te halen

Leren stoel

€20

direct meenemen

Gekke lampjes 2 stuks

€5 per stuk

direct meenemen

DRESSOIR KAST

€35

Van huis naar huis en van de kringloopwinkel naar Het Veerkwartier. Ik kon niet blijer zijn toen ik terechtkwam in deze prachtige zaak. Ik werd volgestopt met kaarsenhouders en schoteltjes, en droeg dagelijks een overvloed aan planten en bloemen. Ik verheug mij helemaal om mijn nieuwe locatie te gaan verkennen. Ik heb zin in een warme en droge plek.

direct meenemen

De grote bank

€200

In de loods van oom Hans stond ik als planken tegen de werkbank aan. Er ging een gerucht rond dat er een plantenkas aan de Veerplas zou komen waar ik in mocht gaan staan. Ik geloofde er niks van tot ik 8 jaar geleden met mijn rug tegen een zeecontainer stond en ik langzaam werd omgetoverd tot een bank. Er is op mij gedanst, gelezen, geklets en geknuffeld en bevat nu enorm veel roddels uit Haarlem. Benieuwd wat ik jou allemaal te vertellen heb?

Zelf demonteren en vanaf begin februari op te halen

Zweedse lamp 2 stuks

€4 per stuk

Helemaal vanuit Zweden ben ik via Frisk in een aangepaste vorm en kleur aangekomen aan de Veerplas om dagelijks mijn licht te schijnen over de gasten van Het Veerkwartier. Het was mij een waar genoegen, maar ben nog niet uitgebrand. Dus, mag ik bij jou elke avond boven de eettafel stralen?

direct meenemen

Vintage Lamp 2 stuks

€8

direct meenemen

Dezign stoelen en krukken

Rood 4 stuks
Wit 3 stuks

€60 per stuk

Ik voel mij design maar soms zeggen mensen dat ik nep ben. Maar wat is nep want ik ben mooi en ik besta dus ben ik gewoon echt. In ieder geval ik trek dagelijks veel aandacht en zit ik nog steeds heerlijk. Dus ben meer dan de moeite waard. Wordt dit zitje van jou? Breng je bod uit door hierop te reageren. De opbrengst gaat naar onze crowdfunding.

direct meenemen

Olielamp

€5

direct meenemen

Spiegel

€5

Ik heb echt het leukste beroep! Elke dag mag ik iemand laten zien hoe mooi die is. Toen ik regelmatig werd ingezet tijdens Ruilebuiten werd mijn beroep als maar leuker. Mensen ruilde kleding en keken bij een perfecte match weer helemaal blij. Check jezelf! En neem mij mee.

direct meenemen

Kaars- en lamphouder

€5 per stuk

direct meenemen

Baby stoel 3 stuks

€5 per stuk

Ik moest heel wat opvangen afgelopen jaren. Van een bagel met chocopasta, frietjes met mayonaise, pasta met rode saus of de restjes van papa en mama. Maar wat waren de kinderen blij. Doordat ik altijd goed ben schoongemaakt door alle personeelsleden ben ik nog prima in staat om elke dag het eten van jouw kind op te vangen.

direct meenemen

Kinderzitje

€20

direct meenemen

Kluisjes

€25

Ik ben onwijs handig in het opslaan van spullen. En ik zorg er ook nog eens voor dat ze veilig bij mij blijven. Ik ben erg waakzaam dus zal ik jouw spullen nu gaan bewaken?

Zelf demonteren en vanaf begin februari op te halen

Vintage broodbak

€15

direct meenemen

Veerkwartier bank

€50

8 jaar geleden werd ik door Merel in elkaar getimmerd en keek ik uit op de Veerplas. Ik voelde me meteen thuis. Alle leuke personeelsleden stopten elke dag mijn kussens terug in mijn super handige opbergvakje om de volgende ochtend weer een droog zitje te bieden voor de gasten. Nu moet ik helaas de Veerplas verlaten, maar vroeg ik mij af of je wilt dat ik word opgeknapt of dat ik zo met je mee mag.

Direct meenemen

Kunstbollen

€4 per stuk

direct meenemen

Stoffen Krukken 8 stuks

€15 per stuk

direct meenemen

Graffiti vogel deur

€200

direct meenemen

Bakken 4 stuks

€20 per stuk

direct meenemen

Flightcase

€25

direct meenemen

Kruiwagen

€25

Met lekke band

direct meenemen

Stellingkast 2 stuks

€91 per stuk

Wat begon als avontuur bij Frisk aan het Spaarne eindigde met een leuk seizoen bij Het Veerkwartier. Het was mij een waargenoegen om te dienen als decoratiekast. Ik stond altijd vol plantjes, bloemen, spelletjes en soms ook met wat lege glazen van de tafels. Ik ben nog steeds super mooi dus heb zin om weer volgezet te worden.

direct meenemen

Gymbank 2 stuks

€25 per stuk

direct meenemen

Krukken 2 stuks

€5 per stuk

direct meenemen

Boekenplank

€5

direct meenemen

Gestoffeerde stoelen 4 stuks

€7 per stuk

direct meenemen

Kledingrek

€25 per stuk

direct meenemen

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM