WANDELEN

WANDELROUTES  VEERPLAS & VEERPOLDER

Buiten zijn, gezond eten & leven, voldoende beweging is misschien wel de belangrijkste “pil” tegen gekke en nare virussen. Waarbij wandelen goed is  voor alles. Je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. En niet te vergeten: je humeur wordt er beter van. En dat allemaal door heel simpel elke dag minstens een half uur te lopen.

Het Veerplas & de Veerpolder zijn gebieden waar je heel fijn kunt wandelen. Een gebied met korte (15 – 30 minuten)  en langere  (1 – 1,5 uur) wandelingen. Omdat we hebben gemerkt dat veel mensen niet weten hoe de wandelpaden in ons gebied lopen hebben wij voor jullie een handig wandelkaartje gemaakt voor jullie. Voor nu een voorlopige versie.  Wij zijn nog niet helemaal tevreden over het kaartje en zijn van plan om het kaartje nog te verbeteren door afstanden en tijden toe te voegen. Die versie van het kaartje komt er zeker nog, maar voor nu willen we deze jullie niet onthouden.

Wat ook leuk en fijn is om te melden dat Het Veerkwartier samen met Het Recreatieschap bezig is met de plannen van ontwikkeling van het Veerplas gebied. Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkeling van de plannen voor het gebied klik hier.

O ja en als je wil kunt je een wandelkaartje lenen bij Het Veerkwartier. Deze liggen – vanaf zaterdag 16 januari – voor je klaar om te lenen.

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM