WEER OPEN

Als je aan de Veerplas onderneemt dan is het meer dan handig om veel veerkracht te hebben. Gelukkig hebben wij dat en hopelijk hebben jullie ook dat ook. Wij realiseren ons dat we jullie nogal heen en weer slingeren in onze emotionele rollercoaster qua berichtgeving.

Wat is het geval: Het Veerkwartier is weer gewoon open aan de Veerplas. Wij kunnen en willen de – in onze ogen – mooiste plek van Haarlem niet loslaten. Het vooruitzicht van een kale vlakte aan de Veerplas is te pijnlijk. Daar hebben wij ons niet 9 jaar lang voor ingezet. Dat is niet goed voor de plek, voor Haarlem en ook niet voor ons.

Maar het is gewoon nog steeds Het Veerkwartier: een fijne plek voor iedereen om te zijn.
Niet meer en niet minder. Gewoon zijn!

Woensdag t/m zondag zijn wij open vanaf 10 uur voor ontbijt I zoet I lunch snacks & borrels. We doen dit jaar ff niet aan diner, maar van de zomer serveren wij vast en zeker een daghap. En stel je wil een feestje geven met eten dan hebben we heerlijke borrelhappen.sEn de nieuwe ontwikkeling: Wij gaan er alles aan doen om de plek aan de Veerplas niet leeg te laten zijn. We pakken gewoon onze verantwoordelijkheid en gaan op zoek naar een partner die onze plannen wil gaan uitvoeren. Want de vergunning ligt er en de plannen zijn nog steeds fantastisch

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM