WEER OPEN

Als je aan de Veerplas onderneemt dan is het meer dan handig om veel veerkracht te hebben. Gelukkig hebben wij dat en hopelijk hebben jullie ook dat ook. Wij realiseren ons dat we jullie nogal heen en weer slingeren in onze emotionele rollercoaster qua berichtgeving.

Wat is het geval: Het Veerkwartier gaat weer open aan de Veerplas. Wij kunnen en willen de – in onze ogen – mooiste plek van Haarlem niet loslaten. Het vooruitzicht van een kale vlakte aan de Veerplas is te pijnlijk. Daar hebben wij ons niet 9 jaar lang voor ingezet. Dat is niet goed voor de plek, voor Haarlem en ook niet voor ons. De afgelopen 6 weken hebben wij veel gehuild, gelachen, spullen weggeven, verkocht, opgeruimd, afstand genomen en weggegooid. En daardoor is er ruimte ontstaan : ruimte in hoofd en ruimte voor nieuwe energie. Dat is een vrij intensief proces geweest waarmee we jullie niet zullen vermoeien. Feit is dat wij nu bezig met voorbereidingen gewoon weer een seizoen Het Veerkwartier. Natuurlijk hadden we nog creatieve naam ideeën : Het Veer I Het Alweerkwartier I Het Veerkrachtier I Het Meer I Het Meerkwartier I De Veerkracht aan de veerplas.

Maar het is gewoon nog steeds Het Veerkwartier: een fijne plek voor iedereen om te zijn.
Niet meer en niet minder. Gewoon zijn!

En hoe nou verder: het idee is om midden maart open gaan. Woensdag t/m zondag vanaf 10 uur voor ontbijt I zoet I lunch snacks & borrels. We doen dit jaar ff niet aan diner, maar stel je wil een feestje geven met eten dan regelen wij dat wel voor je in samenwerking met bijvoorbeeld cateraar of foodtruck. En de nieuwe ontwikkeling: Wij gaan er alles aan doen om de plek aan de Veerplas niet leeg te laten zijn. We pakken gewoon onze verantwoordelijkheid en gaan op zoek naar een partner die onze plannen wil gaan uitvoeren. Zie de afgelopen 6 weken maar als een emotionele dwaling. Daar heeft iedereen toch wel eens last van. Wij zijn net mensen. Op naar een mooi 2024.

Dank voor jullie begrip en tot snel.

En natuurlijk zijn wij op zoek naar leuke en fijne collega’s voor in de keuken bediening, bar & afwas.
Vanaf 12 tot 40 uur in de week. Stuur mail naar [email protected]

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM