Blotevoetenpad

! momenteel buiten gebruik !

Heerlijk met je blote voeten op het eiland lopen. Om het gras, de modder en het zand tussen je tenen te voeten. Op het Blotevoetenpad ontdek je de natuur op een speelse manier. Leuk voor jong & oud.

Het is een kort parcours, over verschillende soorten ondergrond: van zacht gras en fijn zand tot schelpen, grind en keien, van houtsnippers tot houtstronken en dikke takken. Met modderplassen – als het heeft geregend – en andere avontuurlijke elementen zoals de een evenwichtsbalk en boomstammen. In de loop van de tijd zullen er steeds meer meer elementen aan het parcours toegevoegd worden. Het parcours groeit net als de natuur!

Tip: Je kunt hier ook speuren naar kabouters of genieten van een welverdiende kopje koffie, lunch of snack bij Het Veerkwartier!

Voor een bezoek aan het eiland vragen wij een bijdrage van 2.50. Je krijgt hiervoor toegang tot een hele fijne groene speelplek. Goed om te weten is dat er geen toezicht is. Dus kinderen kunnen en mogen alleen onder begeleiding van volwassen het eiland op. Het Veerkwartier is niet verantwoordelijk voor jullie kroost. Wel voor het beheer en onderhoud van het eiland.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM