Film

Deze zomer: FilmFest aan het Water

De buiten in de openlucht bioscoop van Haarlem

Woensdag 14 juli tot en met zondag 18 juli 2021

Stel je voor: De zon gaat bijna onder, de sterren verschijnen aan de hemel, gaat er lekker voor zitten op een zitzak, strandstoel of zelf meegebracht kleedje. Een magische zomeravond in de frisse lucht met een fijne relaxte sfeer. Buiten film kijken op een groot bioscoopscherm met het geluid over een koptelefoon en op de achtergrond het water van de Veerplas. Daar wil je toch bij zijn!

Alweer voor het 6e jaar organiseert Het Veerkwartier Film aan het Water samen met Outdoor Cinema. In dit bijzondere jaar 2021 draaien wij 5 dagen achter elkaar elke avond een andere film. Van woensdag 14 juli tot en met zondag 18 juli: een heus buiten in de openlucht bioscoop Filmfest in Haarlem. De organisatie is nog druk bezig met de programmering van de films en het treffen van de juiste voorbereidingen. Want natuurlijk zorgen wij samen voor het naleven van de dan geldende COVID-19 maatregelen.

De aanvang van de film is iedere avond 21.30 uur. De film start rond 22.00 uur. Wil je vooraf lekker een hapje eten dan kan dat. Je kunt een vegetarische daghap bestellen bij onze buitenkeuken.  Tijdens de film is er een pauze om wat lekkers te kunnen halen. Het is vanzelfsprekend niet de bedoeling dat er eigen drank of eten meegenomen wordt.

Films

Woensdag 14 juli 2021 Baby Teeth

Donderdag 15 juli 2021 The personal history of David Copperfield

Vrijdag 16 juli 2021 The Secret Garden

Zaterdag 17 juli 2021 Jo Jo Rabbit

Zondag 18 juli 2021 Amazing Graze

*door corona is het gekkenhuis in filmrechten land. Outdoor Cinema is druk aan het onderhandelen om tot een mooie filmprogrammering te komen.

Tijden

Aanvang film: 21.30 uur
Start film rond 22.00 uur

Kom je gezellig een hapje eten dat kan vanaf 19.00 – 21.00 uur

Kaartverkoop: via website of aan de bar bij Het Veerkwartier

Kaarten (inclusief koptelefoon & servicekosten):
Vroege Vogel Filmkaartje met 1 consumptie: € 19.50  met daghap € 34.50

Regulier Filmkaartje met 1 consumptie:  € 21.50 met daghap € 36.50

Bij slecht weer
Bij slecht weer (regen en/of storm) gaat het helaas niet door. Check op de dag om 20 uur de website van Het Veerkwartier als je twijfelt of het doorgaat. Het kaartje is dan geldig voor een andere avond. We doen niet aan refund als je zelf besluit niet komen.

 

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM