Film aan het Water

Een bijzondere & magische avond in de zomer van Haarlem. In stilte buiten film kijken op een groot bioscoopscherm met op de achtergrond de Veerplas. Daar wil je toch bij zijn! Iedere jaar organiseert Het Veerkwartier Film aan het Water samen met Outdoor Cinema.

Woensdag 14 juni 2023

Film: The worst person in the world
Een jonge vrouw vecht tegen besluiteloosheid terwijl ze de moeilijke periode van haar liefdesleven doorkruist en worstelt om haar carrièrepad te vinden.

Tickets

vanaf 19.50 euro inclusief huur koptelefoon & 1 consumptie & een zakje popcorn.

Goed om te weten: Het Veerkwartier is gewoon de hele dag open voor ontbijt I lunch I borrel & diner

Donderdag 15 juni 2023

Film: Triangle of Sadness
Carl en Yaya worden uitgenodigd op een luxe cruiseschip. De situatie krijgt een onverwachte wending wanneer er een brute storm het schip treft.

Tickets 20,50 euro inclusief huur koptelefoon & 1 consumptie & een zakje popcorn.

Inclusief huur koptelefoon & 1 consumptie & een zakje popcorn.

Goed om te weten: Het Veerkwartier is gewoon de hele dag open voor ontbijt I lunch I borrel & diner

Tijden

Veerkwartier open: vanaf 10 uur

Film daghap : 20 – 21.30 uur

Aanvang film:  22 uur

Start film: na 22 uur pas als het donker is.

 

Bij slecht weer
Bij heel slecht weer (regen en/of storm) gaat het helaas niet door. Bij twijfel nemen we om 20 uur de beslissing of het door gaat. Tot die tijd gaat het gewoon door. Wij weten dat bij regen mensen zenuwachtig worden of het door gaat. Pas echt om 20 uur nemen we de beslissing, want heel vaak klaart het in de avond op. Als het gecanceld wordt dan communiceren wij dat op de website en op facebook. Het kaartje is dan altijd geldig voor een andere avond. We doen niet aan refund als je zelf besluit niet komen. Dat kan ook niet bij andere festivals. Je mag je kaartje natuurlijk wel aan iemand anders verkopen.

Als we toch moeten annuleren (is pas 2 keer voorgekomen van alle 24 avonden die we al hebben georganiseerd) dan wordt de alternatieve datum zsm bekend gemaakt.

DAGHAPPEN

Heb je bij je ticket ook een daghap gekocht. Leuk! De daghap serveren wij vanaf 20 uur – 21.30 uur. Er is een daghap vlees en vega. Wil je iets anders eten – zoals veganistisch – dan kun je gewoon van de kaart bestellen. Weet wel dat onze gewone keuken om 21 uur dicht gaat. Vanaf 21 uur doen we alleen nog daghappen.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM