Film aan het Water

Een bijzondere & magische avond in de zomer van Haarlem. In stilte buiten film kijken op een groot bioscoopscherm met op de achtergrond de Veerplas. Daar wil je toch bij zijn! Iedere jaar organiseert Het Veerkwartier Film aan het Water samen met Outdoor Cinema.

TIJDEN & DATA

Momenteel wordt er geen nieuwe datum gepland. In het nieuwe paviljoen zijn we weer terug.

 

BIJ SLECHT WEER

Bij heel slecht weer (regen en/of storm) gaat het helaas niet door. Bij twijfel nemen we 2 uur vooraf de beslissing of het door gaat. Tot die tijd gaat het gewoon door. Wij weten dat bij regen mensen zenuwachtig worden of het door gaat. Pas 2 uur vooraf nemen we de beslissing, want heel vaak klaart het in de avond op. Als het gecanceld wordt dan communiceren wij dat op de website en op facebook. Het kaartje is dan altijd geldig voor een andere avond. We doen niet aan refund als je zelf besluit niet komen. Dat kan ook niet bij andere festivals. Je mag je kaartje natuurlijk wel aan iemand anders verkopen.

Als we toch moeten annuleren (is pas 2 keer voorgekomen van alle 24 avonden die we al hebben georganiseerd) dan wordt de alternatieve datum zsm bekend gemaakt.

DAGHAPPEN

We verkopen ook een ticket inclusief daghap. Speciaal voor Film aan het Water serveren wij altijd een daghap met vis of vlees en een vegetarische optie.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM