Film aan het Water

Een bijzondere & magische avond in de zomer van Haarlem. In stilte buiten film kijken op een groot bioscoopscherm met op de achtergrond de Veerplas. Daar wil je toch bij zijn! Iedere jaar organiseert Het Veerkwartier Film aan het Water samen met Outdoor Cinema.

Tickets

Regulier: €20,50

Regulier + daghap: €36,50

Inclusief huur koptelefoon & 1 consumptie & een zakje popcorn.

Film: Tijdens de laatste Film aan het Water draaien we Une Belle Course. Over de 92-jarige Madeleine. Madeleine verlaat een buitenwijk om naar een verpleeghuis te gaan, aan de andere kant van Parijs. Ze vraagt Charles, de taxichauffeur die haar daarheen brengt, om langs alle plekken te rijden die belangrijk waren in haar leven.

Tijden & data

Data: donderdag 28 september

Veerkwartier open: vanaf 10 uur

Film daghap : 18.30 – 20 uur

Aanvang film:  20 uur

Start film: na 20.30 uur pas als het donker is.

Goed om te weten: Het Veerkwartier is gewoon de hele dag open voor ontbijt I lunch I borrel & diner

Bij slecht weer

Bij heel slecht weer (regen en/of storm) gaat het helaas niet door. Bij twijfel nemen we om 20 uur de beslissing of het door gaat. Tot die tijd gaat het gewoon door. Wij weten dat bij regen mensen zenuwachtig worden of het door gaat. Pas echt om 20 uur nemen we de beslissing, want heel vaak klaart het in de avond op. Als het gecanceld wordt dan communiceren wij dat op de website en op facebook. Het kaartje is dan altijd geldig voor een andere avond. We doen niet aan refund als je zelf besluit niet komen. Dat kan ook niet bij andere festivals. Je mag je kaartje natuurlijk wel aan iemand anders verkopen.

Als we toch moeten annuleren (is pas 2 keer voorgekomen van alle 24 avonden die we al hebben georganiseerd) dan wordt de alternatieve datum zsm bekend gemaakt.

DAGHAPPEN

Heb je bij je ticket ook een daghap gekocht. Leuk! De daghap serveren wij vanaf 18 uur – 20.00 uur. Er is een daghap vlees en vega. Wil je iets anders eten – zoals veganistisch – dan kun je gewoon van de kaart bestellen. Weet wel dat onze gewone keuken om 21 uur dicht gaat.

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM