Kinderfeestjes

Je bent meer dan welkom om de verjaardag van je kind op het eiland van Het Veer te organiseren. Heel leuk zelfs! Het eiland van Het Veer is een toegankelijke buitenspeelruimte voor kinderen & volwassen die ruimte geeft aan hun eigen verbeelding. Zonder vooraf opgestelde spellen of regels, doelen of opdrachten. Want spelen is vrij en nooit klaar.

Een kinderfeestje op het eiland van het Veer betekent dat je samen met de kids de verjaardag viert.  Het is echt de bedoeling dat je zelf het feestje zelf verder organiseert. Wij faciliteren alleen een hele fijne plek en het eten & drinken. Dus samen met je spelletjes doen en op ontdekking op het eiland van het Veer. Geen vooropgestelde activiteiten of Veerkwartier animatieteam. Maar wel met een kabouterpad I blotevoetenpad I speelobjecten I vlindertuin I boomstammen & zand in de groene natuur. En als je wil kan je bij Het Veerkwartier mikado of jeux de boules of een schaakspel huren.

PRIJZEN

  • Knapzak voor kabouterpad met speurtocht & puntmuts € 5
  • 5 liter limonade € 20
  • American Pancakes: € 5,50 per kind. Serveren wij op afgesproken tijd op het eiland
  • Zakje chips € 1,50 per zakje
  • Pot met snoep € 25 (groot) I € 15 (klein)
  • Pleun’s Regenboogijsje € 3,00 I dubbellikkers € 1,00
  • Friet: € 4,00 per kind. We serveren de friet in een grote schaal met losse bordjes en mayonaise en ketchup erbij
  • Huur van spellen € 10 per spel (mikado I schaken I sjoelbak I jeux de boules)
  • Onbeperkt Marshmellows of broodjes bakken € 100 (inclusief hout en aansteken van het vuur door personeel)

Als je je eigen taart mee wilt nemen dan snappen we dat. Met wel het verzoek om zelf schoteltjes en bestek mee te nemen en niet te vergeten zelf het afval weer mee te nemen naar huis. Verjaardagsfeestje kunnen alleen op woensdag 12 – 17 uur  en zaterdag of zondag van 11 – 17 uur gehouden worden. Voor de rest gelden eilandregels ook voor verjaardagsfeestjes. Dus geen eigen consumpties mee.

TIP: Wat ook kan is dat je samen met Theater met Puckie de verjaardag viert. Sinds kort werken wij met Puck samen. Puck is een held en snapt heel goed wat kinderen & natuur & theater kunnen samen doen. Voor meer informatie kijk op de website van Theater met Puckie

 

Feestje

Wil je graag een feestje op het eiland vieren dan kan dat ! Leuk zelfs

MM slash DD slash JJJJ
Prijs: 2,50 €
Prijs: 5,00 €
Huur spellen

HET VEERKWARTIER OP INSTAGRAM